°C
woensdag 24 juli 2024

Indulgence presenteert CD in Solution

HILLEGOM – Zaterdag 1 maart staan er drie bands (uit de regio) op het podium van Solution (Van den Endelaan 7). Naast het Noordwijkse Indulgence, dat net een nieuwe cd uit heeft, staan het Leidse Sink the Bismarck en het Zwolse Damage Remains op het podium.

Indulgence

Het kat-noordwijkse Indulgence werd opgericht in 1998 na het uiteen vallen van de band Massattack. In 1999 werd de eerste demo cd uitgebracht genaamd “Between two worlds”. Momenteel is de band druk bezig om de hand te leggen aan een nieuwe cd met een vernieuwde bezetting. Deze wordt bij het optreden in Solution gepresenteerd.

Nadat Sink the Bismarck was geboren als naam, kwam de identiteit in het kielzog. De vijf heren zijn beland op een duister schip met als enig doel zoveel mogelijk zieltjes te winnen, te verteren en uiteindelijk over de plank te laten lopen. Voor de bandleden zit er niets anders op: om in hun eigen zelfbehoud te voorzien, zullen zij het publiek zo goed mogelijk moeten entertainen. Opdat zij monsteren voor de cruise van hun leven.

Het Zwolse Damage Remains is in 2011 opgericht door drie heren die het als hun taak zien om het publiek permanente gehoorbeschadiging te bezorgen met een mix van groovende metal, trash en hardcore. De afwisselende muzikale achtergrond van de heren zorgt voor een bijzonder geheel.

Solution is deze avond geopend van 21.00 tot 2.00 uur. De entree bedraagt 3 euro. Voor meer informatie: www.jcsolution.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: