°C
zondag 14 juli 2024

Tentoonstelling ‘Buitenleven’ en ‘Vrolijkheid’

Van 1 tot en met 28 maart exposeren twee  kunstenaars samen in de Bibliotheek Hillegom. Van beeldend kunstenaar Ada van Werkhoven is tuinkeramiek te zien, Lisbeth Veillat laat zich door het materiaal leiden en werkt vooral experimenteel. Beide kunstenaars maken deel uit van de Kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld. De gecombineerde tentoonstelling ‘Buitenleven’ is gratis te bezichtigen tijdens openingsuren van de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom. Ook worden schilderijen van Annie Berbee onder de titel  ‘Vrolijkheid’ gedurende de hele maand maart geëxposeerd.

Ada van Werkhoven
Ada van Werkhoven is beeldend kunstenaar in Hillegom, gespecialiseerd in ruimtelijk werk en keramiek. Ada volgde haar opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten. In de serie ‘Buitenleven’ laat Ada u kennismaken met een selectie uit haar serie tuinkeramiek.

Lisbeth J. Veillat
Lisbeth J. Veillat werkt in verschillende materialen met een voorkeur voor aardse materialen. Voor haar geldt: eerst het materiaal, dan de kunst. Lisbeth werkt het liefst zonder glazuur of verf. Het materiaal is niet het medium voor de kunst, het ís de kunst. Lisbeth is net als Ada afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Annie Berbee
Annie Berbee schildert ongeveer 25 jaar en volgde lessen op de Vrije Academie. Zij maakt gebruik van verschillende technieken.

Meer info: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

14_036 Tentoonstelling Buitenleven en Vrolijkheid

DATUM EN TIJDSTIP
Tentoonstelling ‘Buitenleven’: van 1 tot en met 28 maart 2014
Tentoonstelling ‘Vrolijkheid’: de hele maand maart 2014
Beide tentoonstellingen zijn te bezichtigen tijdens openingsuren van de Bibliotheek.

LOCATIE
Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom.

KOSTEN
De tentoonstellingen zijn gratis te bezichtigen.

Aankomende evenementen

Lees ook: