°C
dinsdag 16 juli 2024

Jongeren debat

DSC04636

Hillegom- Op donderdag 20 februari was er een politiek café voor jongeren in jongerencentrum Solution.

“Voor iedereen was er al een politiek café in Hillegom, maar nog helemaal niet voor jongeren. Veel mensen denken dat politiek helemaal niks voor jongeren is, maar het is juist goed voor jongeren om te gaan stemmen”, laat de organisator Bjorn Warmerdam weten. Iedereen had de mogelijk om via de mail stellingen op te sturen die werden voorgelegd aan alle partijen. Waarna ze met elkaar discussie gingen. “Dit debat was erg leuk om te doen. Wel waren er veel grijze koppen, het was leuker geweest als er nog meer jongeren hier naar toe waren gekomen. Maar dit is zeker een goed initiatief van Solution”, laat Annechien Snuif, lijstrekker van D66, weten.

DSC04640

 

Aankomende evenementen

Lees ook: