°C
dinsdag 16 juli 2024

Nieuwe website voor Stek

Stek heeft sinds 11 februari een gloednieuwe website. De site heeft een fris, nieuw uiterlijk gekregen. De site is zo aangepast, dat klanten makkelijker kunnen navigeren en antwoord vinden op hun vragen. Daarnaast is de nieuwe site nu ook geschikt voor mobiele telefoons, tablets en natuurlijk desktops.

Eén van de volgende stappen in op de website is het huurdersportaal. Klanten kunnen dan inloggen op de website en daar allerlei huurderszaken regelen. Zo komt er de mogelijkheid om direct een reparatieverzoek in de te plannen in de agenda en kan een huurders zelf zijn gegevens wijzigen. Aan deze ontwikkeling wordt nu hard gewerkt.

screenshot web

 

Stek heeft sinds vandaag een gloednieuwe website. De site heeft een fris, nieuw uiterlijk gekregen. De site is zo aangepast, dat klanten makkelijker kunnen navigeren en antwoord vinden op hun vragen. Daarnaast is de nieuwe site nu ook geschikt voor mobiele telefoons, tablets en natuurlijk desktops.

Eén van de volgende stappen in op de website is het huurdersportaal. Klanten kunnen dan inloggen op de website en daar allerlei huurderszaken regelen. Zo komt er de mogelijkheid om direct een reparatieverzoek in de te plannen in de agenda en kan een huurders zelf zijn gegevens wijzigen. Aan deze ontwikkeling wordt nu hard gewerkt.

www.stek-wonen.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: