Politiek Café voor jongeren

0
562

Woensdag 19 maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden en mag iedereen vanaf 18 jaar zijn of haar stem uitbrengen. Veel jongeren weten echter nog niet precies wat ze moeten stemmen, CDA, VVD, GroenLinks, PvdA, D66 of op een van de lokale partijen BBH of Bloeiend Hillegom. Ook niet zo verwonderlijk want de partijprogramma’s zijn vaak behoorlijk dik en lastig om helemaal door te lezen.

Solution biedt donderdag 20 februari uitkomst met het politiek café voor jongeren. Vanaf 20.00 uur zijn de lijsttrekkers van alle partijen daar aanwezig om uit de doeken te doen wat zij de komende vier jaar nu precies voor jongeren willen en kunnen betekenen. Het programma is in twee delen gesplitst. Jongerenconsulent Hans de Winter laat de politici reageren op een aantal stellingen die op jongeren gericht zijn en daarnaast kunnen de aanwezige jongeren zelf vragen stellen. Wie vooraf vragen voor de politici heeft, kan deze indienen via jongerenwerker@jcsolution.nl. Het programma begint om 20.00 uur en duurt naar alle verwachting hooguit tot 22.00 uur. De entree is gratis.

Locatie: OJC Solution, van den Endelaan 7 (op sportpark Zanderij, achter de nieuwbouw van het Fioretticollege), Hillegom.

Reacties

Reacties