°C
maandag 15 juli 2024

Samen met opa of oma film kijken in de voorjaarsvakantie

Weer of geen weer, film kijken is altijd leuk!

Graag met de kleinkinderen op stap? Of vind je het leuk om met opa en oma weg te gaan? Tijdens de voorjaarsvakantie  kunt u gewoon in Hillegom blijven.

De filmochtend vindt plaats op woensdag 19 februari a.s. in jongerencentrum Solution, Van den Endelaan 7 in Hillegom. De film die gedraaid zal worden is: Monster University. Van kleins af aan droomt de student Mike Wazowski er van om een echte bangmaker te worden en hij weet als geen ander dat de beste bangmakers van Monsters University (MU) komen. Maar tijdens zijn eerste semester op Monsters University worden Mike’s plannen omgegooid wanneer hij de populaire James. P. Sullivan, “Sulley” tegen het lijf loopt. Sulley is in tegenstelling tot Mike een geboren bangmaker. Door het uit de hand gelopen concurrerende gedrag van het duo worden ze beiden uit het ‘bangmaker programma’ van de opleiding gezet. Tot overmaat van ramp realiseren ze zich dat ze moeten samenwerken, samen met een groep monsterlijke buitenbeentjes, om alles recht te zetten.

De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De film start om 10.30 uur en de kosten zijn € 3,50 incl. een drankje en wat lekkers voor de kinderen. U kunt zo binnen lopen!!
We hopen u 19 februari a.s. te mogen ontvangen! Voor meer informatie kunt u bellen met Welzijn Hillegom tel: 519700.

Aankomende evenementen

Lees ook: