Valentijnsdisco

0
581

Solution houdt op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari, een valentijnsdisco voor jongeren van 8 tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen deze avond lekker los gaan op de bekendste hits van het moment, afgewisseld met enkele valentijnssongs. Naast een speciale lichtshow, zijn er swingende optredens van de dansgroepen van sportschool Aarts.

Maar liefst drie verschillende dansgroepen in de leeftijdscategorie 8 tot en met 12 jaar geven acte de presence in Solution, waaronder het speciale demo team B-Proud. Voor ‘liefdesstelletjes’ die samen komen, heeft Solution een verrassing klaar liggen. Voor iedereen is er gratis limonade en voor 10 cent zijn speciale valentijnssnoepjes te koop. De valentijnsdisco duurt van 19.00 tot 21.00 uur en de entree bedraagt 2 euro.

Solution is gevestigd op sportpark De Zanderij (Van den Endelaan 7). Voor meer informatie: www.jcsolution.nl.

Foto: Demoteam B-Proud (PR)

 

Reacties

Reacties