°C
woensdag 24 juli 2024

PWH voert strijd om tv-belt in in Hillegom

Het is inmiddels een traditie geworden in Solution dat de worstelaars van Pro Wrestling Holland twee keer per jaar naar Solution komen voor een 2,5 uur durende show vol spanning, spektakel en welhaast onmogelijke moves. Dat de shows nog steeds geliefd zijn, blijkt wel uit het feit dat de sterren van PWH zaterdag 26 januari alweer voor de veertiende keer naar Hillegom afreizen.

Pro Wrestling Holland heeft de veertiende show in Hillegom de naam New Horizons meegegeven. Een toepasselijke naam, want er wordt deze avond een nieuwe titel geïntroduceerd: de PWH tv-belt. Sinds 2012 is het jonge videoproductiebedrijf Visiontainment bij iedere show van PWH aanwezig om binnen en buiten de ring te filmen. Van iedere show wordt een film gemaakt, die achteraf op Youtube te bekijken is. Zo krijgt de Nederlandse worstelfan een goed beeld van hetgeen er in eigen land gebeurt op worstelgebied. PWH is zo trots op de samenwerking, dat besloten is om een speciale titel te introduceren, de tv-belt. De wedstrijden die in dit kader in de ring komen, worden in z’n geheel uitgezonden. De eerste keer treden er acht worstelaars tegen elkaar aan in de strijd om de tv-belt, waaronder Jamie de la Combé, Johnny Evers, Young Money Chong en Jurn Simmons.

130615CA-105 130615CA-163

Naast de strijd om de nieuwe titel, staat er nog een andere match op het programma die zeker de moeite waard is. De immens gehate zendeling Gabriël Angelfyre neemt het op tegen internationaal kampioen Tommy End. Na zijn start bij PWH is Tommy End de hele wereld afgereisd om meer te leren over worstelen. En dat is hem zeker gelukt, getuige de vliegensvlugge moves die hij in de ring maakt. De preker van god, Gabriël Angelfyre, heeft het de laatste maanden echter zwaar gehad. Hij verloor eind 2013 op een avond van zowel Tommy End als de Amerikaanse WWE-legende Sabu. Volgens Angelfyre is 2014 echter het jaar van zijn wederopstanding en daarom daagt hij Tommy End nogmaals uit, in de hoop dat hij nu korte metten kan maken met deze internationale ster. ‘De heiden die van heinde en verre komt moet het dit keer ontgelden’, liet de gestoorde geestelijke nog weten.

Kaarten voor zaterdag 8 februari zijn reeds te bestellen via bjorn@jcsolution.nl. De entree bedraagt 7,50 euro. Solution, gevestigd op De Zanderij, is open vanaf 19.30 uur. De show begint om 20.00 uur. Voor meer informatie: www.jcsolution.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: