Kinderfilm op groot scherm in Solution

Solution vertoont zaterdag 15 februari in samenwerking met speeltuin Kindervreugd de hilarische Monsterfilm van Disney, Monsters University.

Mike Wazowski en James P. Sullivan zijn een onafscheidelijk paar, maar dat was niet altijd het geval. Vanaf het moment dat deze twee monsters elkaar tegenkwamen, konden ze elkaar niet uitstaan. Monsters University opent de deur naar hoe Mike en Sulley hun verschillen overwonnen en elkaars beste vrienden werden.
De film wordt vanaf 14.00 uur vertoond in Solution (Sportpark De Zanderij). De deuren zijn een half uur eerder geopend. Leden van de speeltuin hebben gratis entree, niet-leden betalen een euro. Voor iedereen is er limonade en chips. Voor meer informatie: www.jcsolution.nl.

Monsters University

Foto: (PR)