Speeltuinvereniging Jeugdland organiseert Valentijnsdisco

0
666

HILLEGOM- Op Zaterdag 15 februari organiseert Speeltuinvereniging Jeugdland voor alle kinderen van Hillegom een Valentijnsdisco in Café Thuys aan de Haven 20. Ouders zijn van harte welkom met hun kinderen mee te dansen of gewoon een drankje te drinken. Op deze disco zal de bekende DJ van Het Glazen Huis, DJ Joey, draaien. Om het nog specialer te maken neemt hij een lightjockey mee, die een spectaculaire lichtshow zal verzorgen. Het is voor het eerst dat tijdens de disco van Jeugdland deze lichtshow wordt gepresenteerd. Omdat het een Valentijnsdisco is, worden de kinderen verzocht om in dresscode te komen. De dresscode is rood, wit en hartjes. Voor de mooiste en origineelst verklede jongen en meisje wordt een leuke prijs beschikbaar gesteld.

De Valentijnsdisco wordt gehouden van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is voor leden 1euro en voor niet leden 2 euro, inclusief limonade.

Reacties

Reacties