°C
maandag 15 juli 2024

Bewoner overloopt inbrekers

Hillegom – Een bewoner van de Albert Verweijlaan heeft dinsdag 28 januari twee inbrekers overlopen. De politie zoekt getuigen.

De bewoner kwam rond 18.45 uur thuis en merkte dat zijn deur was opengebroken. Binnen hoorde hij gestommel. Toen hij riep, vluchtten de inbrekers. De bewoner en later een getuige hebben nog achter de inbrekers aangerend, maar konden de twee niet meer achterhalen. Ze verdwenen in de richting van de Hillinenweg.

De gewaarschuwde politie heeft direct in de omgeving gezocht naar de inbrekers. Daarbij werden ook een speurhond en een politiehelikopter ingezet. Ondanks de zoekactie, heeft de politie geen verdachten aangetroffen.

Signalementen

Dader 1 is een lichtgetinte man van 16 tot 24 jaar oud. Hij is 1.65 tot 1.70 meter lang en heeft een slank, atletisch postuur. Hij heeft een jeugdig gezicht en zwart haar met lange stekels met veel gel erin.Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een grijs/groene jas tot op de heup met een bruine bontkraag. In één oor droeg hij een oorbel.

Dader 2 is een lichtgetinte man van 16 tot 24 jaar oud. Hij is 1.75 tot 1.80 meter lang. Hij droeg een spijkerbroek en een donkere jas.

Tips? Bel de politie!

Hebt u de mannen op dinsdag 28 januari gezien op of in de buurt van de Albert Verweijlaan? Weet u waarheen ze zijn gemaakt en of ze gebruik hebben gemaakt van en vervoermiddel? Of hebt u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. via 0800-7000.

Aankomende evenementen

Lees ook: