°C
dinsdag 23 juli 2024

Kinderboekenschrijver Erik van Os in de Bibliotheek Hillegom

Hillegom – Voorlezen is leuk en ook essentieel voor een goede taalontwikkeling van kinderen. Maar hoe lees je voor op een manier dat kinderen geboeid blijven luisteren? Erik van Os (kinderboekenschrijver en componist voor Sesamstraat) gaat hier maandag 3 februari uitgebreid op in en leest of zingt tussendoor eigen werk. Deze avond ben je van 20:00 tot 22:00 uur welkom in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1). Toegangskaarten kosten € 5,-.

EErik van Osrik van Os schrijft sinds 1990 samen met zijn vrouw Elle van Lieshout kinderboeken, liedjes, versjes en teksten voor tijdschriften en leesmethodes. Naast een boeiend verhaal schrijven, kan Erik ook uitleggen en illustreren hoe je een verhaaltje of versje pakkend kan aanbieden aan kinderen.

Erik verstrekt informatie over hetkiezen van geschikte voorleesboeken, het vasthouden van de aandacht van je kind en het gebruik van je stem, beweging en ritme. Uiteraard laat hij ook veel zien en vertelt hij over de ruim 100 boeken die hij samen met zijn vrouw schreef. Erik wisselt zijn verhaal af met verhaaltjes die hij schreef en versjes die hij componeerde voor Sesamstraat.

Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

DATUM & TIJDSTIP
Maandag 3 februari, van 20:00 tot 22:00 uur

LOCATIE
Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom

PRIJS
De toegangsprijs bedraagt € 5,-

Aankomende evenementen

Lees ook: