°C
woensdag 17 juli 2024

Gespreksavond voor allochtone ouderen in ’t Pluspunt

Hillegom – Op dinsdagavond 14 januari organiseert de gemeente van 19.00 tot 21.00 uur een gespreksavond met en voor allochtone ouderen vanaf 55 jaar in ’t Pluspunt. Tijdens de avond spreken ouderen in kleine groepen met elkaar over wat hen in hun dagelijks leven in Hillegom bezighoudt. De gemeente verzamelt de informatie die de ouderen tijdens de avond geven. Het is de bedoeling dat de gemeente na deze avond het contact met de ouderen voortzet. Met de ouderen die dit willen, bespreekt de gemeente op een later moment wat er met de verzamelde informatie wordt gedaan.

De senioren hebben ondertussen allemaal een uitnodiging van wethouder Kleijheeg ontvangen. Tijdens de avond zijn ook medewerkers van Welzijn Hillegom, Vluchtelingenwerk, HOZO (Hillegomse Organisatie voor Zorgverlening aan Ouderen) en het Seniorenpodium aanwezig. Zij doen mee aan de gesprekken en geven informatie. Als de ouderen willen, kunnen zij samen met een jonger familielid, buur of kennis komen.

Aankomende evenementen

Lees ook: