°C
maandag 15 juli 2024

Aan de slag met je iPad

ipad-apple-BiebHeb je een iPad of ben je van plan om er één te kopen? Wil je leren hoe het werkt en wat je er mee kunt? Kom naar de workshop Aan de slag met je iPad voor beginners. Vrijdag 24 januari, van 9:30 tot 11:30 uur leert een professional je de bediening en mogelijkheden van de iPad. Deelname kost € 7,50; niet-leden betalen € 10,-. De workshop is voor volwassenen en wordt gehouden in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom.

Een tabletcomputer is een platte computer met een aanraakscherm zoals veel mobiele telefoons hebben. Door het ontbreken van een toetsenbord en door de platte vormgeving is het een eenvoudig te gebruiken mobiel apparaat. Op een iPad kan je foto’s bekijken, puzzelen, boeken of de krant lezen, muziek luisteren, video’s kijken en nog veel meer. Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen van een iPad, krijg je tips en leer je trucs en neem je een kijkje bij de apps die jou interesseren. Heb je zelf een iPad, neem deze dan mee!

Voor meer informatie en/of reserveren: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

DATUM EN TIJDSTIP
Vrijdag 24 januari, 9:30 – 11:30 uur

LOCATIE
Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 te Hillegom

KOSTEN
Deelname bedraagt € 7,50; niet leden betalen € 10,-

BIJZONDERHEDEN
Bestellen van kaarten kan via de website. Ook kun je terecht bij de balies van de bibliotheekvestigingen en betaal je met pin.
Op 17 januari vindt dezelfde workshop plaats in de Bibliotheek Bloemendaal, van 9:30 tot 11:30 uur aan de Korte Kleverlaan 9 te Bloemendaal.

Aankomende evenementen

Lees ook: