°C
dinsdag 23 juli 2024

Activiteiten bij Speeltuin Weerestein Hillegom‏

Hillegom – Speeltuin Weerestein start in het nieuwe jaar met de inloopochtenden, knutselmiddagen en een echte nieuwjaarsdisco! Per activiteit is hieronder meer informatie terug te lezen.

KnutselmiddagInloopochtenden:
Vanaf 8 januari starten de inloopochtenden weer bij Weerestein. Om de week Van 10:00 tot 12:00 is er gelegenheid voor een praatje en een kop koffie. De bedoeling is dat de deelnemers met thema’s komen. Dit in samenwerking met het ActiviteitenTeam. De opzet is dezelfde als vorig jaar, de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. De functie is dus een buurtcentrum, waar wijkbewoners elkaar ontmoeten en eventueel burenhulp kunnen vragen, voor allerlei zaken.

Knutselmiddagen:
Het activiteitenteam gaat ook in 2014 door met de knutselclub op de even woensdagmiddagen van 14:00 tot 16:00. Deelname kost slechts 1 euro en is voor leden gratis.
www.knutselclub.weerestein.nl

IFNieuwjaarsdisco:
Zaterdag 18 januari kan er weer lekker gedanst worden. Er is een Disco voor de jeugd in het gebouw van Speeltuin Weerestein Hillegom van 19:00 tot 21:00. De toegang bedraagt 1 Euro en is voor leden gratis. Houdt de website van de Speeltuin in de gaten of stuur een bericht via:

Website: www.weerestein.nl
Email: Activiteiten@speeltuinweerestein.nl

nieuwjaarsdisco

Aankomende evenementen

Lees ook: