°C
dinsdag 23 juli 2024

Nieuwe lay-out Hillegom online

HillegomOnlineFeestHILLEGOM – Het is zo ver! Hillegom Online is vernieuwd het nieuwe jaar in gaan! Wij wensen alle bezoekers een goed 2014 en verwelkomen u graag op de vernieuwde website!

De redactie van Hillegom Online is in 2013 druk bezig geweest met het vormgeven van een nieuwe website. Achter de schermen is er heel wat werk verzet om het nieuws en de foto- / filmreportages op de nieuwe vormgeving overzichtelijk aan u te laten zien. Wij hopen dat de nieuwe vormgeving bij u in de smaak valt en gemakkelijker voor u zal werken. Mocht u met vragen of tips zitten, neem dan gerust contact met op met de redactie, via: redactie@hillegomonline.nl

Hierbij volgt meer informatie over de bijgekomen nieuwe functies. Houdt de nieuwsberichten van de redactie in de gaten voor vernieuwingen in de toekomst.

Wennen:
Het zal voor de meeste bezoekers misschien wel even wennen zijn aan de nieuwe vormgeving. Wij hebben er voor gekozen om fris het jaar van 2014 in te gaan.

Hoofdbalk:
Bovenaan de pagina staat natuurlijk groot de naam van de website. Ook is hier een foto kader aan toegevoegd. In dit kader zal een belangrijke gebeurtenis of een mooi plaatje van Hillegom worden getoond. Heeft u een mooie foto, stuur deze dan in via: redactie@hillegomonline.nl

Nieuwe reportages:
Boven aan de nieuwe website vindt u de nieuwste gemaakte reportages terug, waarna u door erop te klikken direct uitkomt bij de nieuwe reportage. Alle foto- en filmreportages worden zoals vanouds op de homepagina getoond. Er kan gemakkelijk worden doorgeklikt naar de foto-pagina in het menu.

Nieuwe nieuwsberichten:
Op de homepagina zijn de nieuwste nieuwsberichten in een ‘slider’ (wisselende berichten balk) opgenomen, waardoor snel te zien is wat nieuw toegevoegd is aan de website. Als u verder naar beneden gaat dan ziet u de overige nieuwsberichten ook aanklikbaar staan.

Werkzaamheden aan de vernieuwde website:
U kunt zich vrij en gemakkelijk verplaatsen op de website om zo snel mogelijk bij uw nieuws of reportage te komen. Wellicht zijn er door de redactie nog enkele aanpassingen en wijzigingen nodig. Hier zal u weinig van merken. Nieuwe veranderingen zullen aan u kenbaar worden gemaakt door een bericht op de homepagina.

Sponsors/adverteerders:
De plaats van de sponsors/adverteerders staan niet, zoals op de oude lay-out, direct rechts (bovenaan) geplaatst op de homepagina. Zij bevinden zich nog wel op de homepagina, maar dan direct naast de foto- en filmreportages. Wij hebben er voor gezorgd dat de de sponsors/adverteerders continu op iedere pagina zichtbaar blijven!

Wat voor u als sponsor/adverteerder een goede verbetering is!

Wilt u meer informatie over de vernieuwing, neem dan gerust contact op met de redactie, via: redactie@hillegomonline.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: