Kersteditie VakantieBieb

1 min leestijd

HILLEGOM – De Bibliotheek maakt lezen in de kerstvakantie, maar ook in de weken daarna, wel héél aantrekkelijk. Tot 25 januari 2014 kan iedereen met een passie voor het Nederlandse boek gratis een groot aantal titels binnen handbereik hebben. Lekker thuis, onderuit op de bank, of op vakantie. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is de app VakantieBieb downloaden.

13_168 Banner VakantieBieb-app

VakantieBieb-app13_168 Vakantiebieb kersttitels
De VakantieBieb is een nieuwe app van de Bibliotheek. Deze applicatie stelt elke vakantie een selectie populaire e-books voor, die niet op je tablet of smartphone mogen ontbreken. De extralange kersteditie omvat pareltjes voor jong en oud. Voor volwassenen tipt de Bibliotheek in het bijzonder de inspirerende biografie Moscow Times van Dido Michielsen, de bloedstollende thriller De zwarte doos van Michael Connelly en de boeiende roman De Wertheims van Silvia Tennenbaum. Natuurlijk ontbreken toppers als Arthur Japin, Maarten ’t Hart, Remco Campert, Jan Siebelink, Gerrit Krol, Tomas Lieske en Thomas Rosenboom niet.

VakantieBieb-app óók voor kinderen
Voor de jeugd pakt de Bibliotheek onder meer uit met De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine, het spannende boek van Ransom Riggs dat wordt verfilmd door Tim Burton en met Gladiator 1, vechten voor vrijheid van Simon Scarrow.

VakantieBieb-app voor leden én niet-leden
De VakantieBieb-app is voor leden én niet-leden van de Bibliotheek gratis verkrijgbaar via de App Store en de Google Play Store. Na eenmalige registratie is downloaden kinderspel. De gekozen boeken verschijnen vanaf dat moment in je virtuele boekenkast en zijn zonder internetverbinding te lezen tot 25 januari 2014.

Nieuwsgierig naar meer?
Kijk voor meer informatie over deze dienst op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/collecties/e-books/vakantiebieb-app of ga naar www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/collecties/e-books voor het aanbod e-books van de Bibliotheek.