°C
maandag 15 juli 2024

Cursus hardlopen voor beginners

HILLEGOM – SDO Atletiek organiseert in samenwerking met de buurtsportcoach een hardloopcursus voor beginners. Er zijn 11 gezamenlijke trainingen in voorbereiding naar een sportieve afsluiting op zondag 6 april 2014.

In dat weekend vindt de officiële opening van de atletiekbaan plaats met op zondag een prachtig loopevenement. Na afloop van deze cursus bent u in staat 20-30 minuten achter elkaar hard te lopen. De cursus start op zaterdag 11 januari 2014 om 10.00 uur op de atletiekbaan op de Zanderij (ingang aan de kant van het Fioretti).

De totale kosten zijn 60,00 euro, waarbij inbegrepen:

  • 11 gezamenlijke trainingen van ongeveer 1,5 uur
  • U ontvangt een trainingsschema voor de rest van de week
  • Startbewijs voor het hardloopevenement op zondag 6 april
  • E-mail service: advies en begeleiding
  • Gratis functioneel loopshirt

Bent u geïnteresseerd neem dan snel contact op! U kunt voor meer informatie of aanmelding contact opnemen met Sandra Boonstra, sboonstra@sportsupport.nl, 06-15691790 of kijk op www.sdoatletiek.nl / www.sportsupport.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: