°C
woensdag 17 juli 2024

Handbalclinic

HILLEGOM -Op zaterdag 14 december aanstaande vindt in sportcentrum “de Vosse” een speciaal handbalevenement plaats. Er wordt in de namiddag gestart met een clinic voor de jeugdleden vervolgens is er een clinic voor niet-jeugdleden met daarna een mooie wedstrijd tussen de jeugdteams van SV Hillegom en FIQAS. Als afsluiting van het programma is er om 19.10 u een demonstratiewedstrijd verzorgd door de dames van FIQAS Aalsmeer. FIQAS Aalsmeer is een eredivisieclub die door SV Hillegom benaderd is om dit evenement mede vorm te geven.

Programma

  • 16.30 u – Clinic – jeugdleden
  • 17.45 u – Clinic – voor alle kinderen uit Hillegom en omgeving tussen de 8-14 jr.
  • 18.45 u – Een jeugdwedstrijd (SV Hillegom- FIQAS)
  • 19.10 u – Demonstratiewedstrijd van 2×10 minuten door de dames van FIQAS
  • 19.30 u – Afsluiting

Entree en deelname aan de clinic is gratis. Met dit speciale programma probeert SV Hillegom handbal in de regio op de kaart te zetten en daarbij hoopt zij wat extra jeugdleden te werven. Vooral jongens worden uitgenodigd om deel te nemen aan de clinic en te ervaren hoe leuk handbal is. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.svhillegom.nl/handbal of contact opnemen met Debbie de Wagt, 0252-524712, hillegom.handbal@snelnet.net

Aankomende evenementen

Lees ook: