Scouting Tjarda brengt weer kerstkaarten rond

1 min leestijd

HILLEGOM -Al jarenlang bezorgen de leden van Scouting Tjarda kerstkaarten binnen Hillegom en Beinsdorp. Dit jaar bezorgen de scouts alle kerstwensen op zaterdag 21 december. Voor deze bezorgservice wordt een bijdrage van 0,30 euro per kaart gevraagd.

Van maandag 9 tot en met vrijdag 20 december 17.00 uur kan men kerstpost met bestemming Hillegom of Beinsdorp inleveren bij: Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2; The Read Shop, Hoofdstraat 93 en Plus-Supermarkt, Palet 11.
Bij het inleveren of afhalen van de kaarten dient er contant en gepast te worden betaald. Voor een snelle afhandeling kan men de kaarten verpakken in een plastic tas met daarbij een envelop voorzien van naam, adres en telefoonnummer met daarin het gepaste geld.

Ook is het nog steeds mogelijk om de kaarten thuis te laten afhalen; hiervoor kunt u contact opnemen met Doke Visser (06-11457548).

HILLEGOM -Al jarenlang bezorgen de leden van Scouting Tjarda kerstkaarten binnen Hillegom en Beinsdorp. Dit jaar bezorgen de scouts alle kerstwensen op zaterdag 21 december. Voor deze bezorgservice wordt een bijdrage van 0,30 euro per kaart gevraagd.

Van maandag 9 tot en met vrijdag 20 december 17.00 uur kan men kerstpost met bestemming Hillegom of Beinsdorp inleveren bij: Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2; The Read Shop, Hoofdstraat 93 en Plus-Supermarkt, Palet 11.
Bij het inleveren of afhalen van de kaarten dient er contant en gepast te worden betaald. Voor een snelle afhandeling kan men de kaarten verpakken in een plastic tas met daarbij een envelop voorzien van naam, adres en telefoonnummer met daarin het gepaste geld.

Ook is het nog steeds mogelijk om de kaarten thuis te laten afhalen; hiervoor kunt u contact opnemen met Doke Visser (06-11457548).