°C
zondag 14 juli 2024

Oud-Hill-Billies gezocht voor een reunie

HILLEGOM – Op 14 augustus 1989 ging jeugdkamp “De Hill-Billies” (welke toen nog geen naam had) op weg voor haar eerste jeugdkamp. In Chaam hadden 34 kinderen en 12 begeleiders de tijd van hun leven.

25 jaar later is bijna alles veranderd; maar de kinderen en het plezier bleven. Om met zijn allen lekker terug te gaan in de tijd wordt op zaterdag 5 april een grote Hill-Billies reünie georganiseerd in OJC Solution te Hillegom. Ook zo benieuwd wat er met de kampvriendjes of vriendinnetjes is gebeurt? Wil je de leiding van toen weer eens zien? Of juist de kinderen?

Meldt je snel aan en met zijn allen maken we er een gedenkwaardige dag van.
De afgelopen 25 jaar zijn er 37 Hill-Billie kampen georganiseerd met gemiddeld 40 kinderen en 17 vrijwilligers. In totaal zijn er ruim 700 verschillende kinderen en 160 verschillende begeleiders op kamp geweest die hebben genoten van de speurtochten, het zwemmen, de disco’s, vossejachten en uitgaansdagen.

25 jaar Hill-Billies
In 1989 zijn Gerda Caspers, Jose van der Elst en Frans van Tol begonnen om een jeugdkamp voor de Hillegomse kinderen te organiseren. Na het eerste jaar in Chaam was het direct al zo succesvol dat er vanaf 1990 twee kampen georganiseerd werden. Een voor de kinderen van 7 t/m 10 jaar en een voor de kinderen van 10 t/m 13 jaar.Tot 2001 zijn er 2 kampen geweest en sinds 2002 zijn de kampen weer samengevoegd tot een wat groter kamp.Veel kinderen vinden de Hill-Billies zo leuk dat ze jarenlang zijn meegeweest op kamp. De club van 5+ bestaat uit bijna 60 kinderen. Ook veel begeleiders gaan jarenlang mee, wat aangeeft hoeveel plezier en voldoening het geeft om op kamp te gaan.
Een leuk detail is dat een van de kinderen van het allereerste jaar, Dave Hogervorst, nu voorzitter van de stichting is.

Reunie
Op zaterdag 05 april zal de hele dag in het teken staan van elkaar weer ontmoeten, terugkijken en leuke dingen herbeleven. De reunie, welke gehouden wordt in OJC Solution, zal een middag- en een avondprogramma hebben. Wat dacht je van de beroemde speurtocht, georganiseerd door Birgit (10x meegeweest) en wat dacht je van een overheerlijke BBQ georganiseerd door Hugo (5x meegeweest). De zalen zullen versierd worden met veel typische Hill-Billie dingen. Zo zullen op verschillende plekken beamers hangen met oude foto’s en filmpjes, komt er een frobel- en leeshoek. Uiteraard zal Billie Hill aanwezig zijn en ook de Jukebox-disco is aanwezig. De vele fotoboeken, knutselwerkjes en PR-materiaal zullen veel herinneringen doen terugkomen.Tijdens het avondprogramma zullen ook het Journaal en de bonte avond niet ontbreken. Genoeg redenen om je snel aan te melden.

Aanmelden
Diverse programma onderdelen zullen alleen doorgang vinden indien er voldoende animo is dus meld je snel aan! Dit kan via www.hill-billies.nl of info@hill-billies.nl.

De reunie is bedoeld voor iedereen die De Hill-Billies een warm hart toedraagt.
Huidige Hill-Billies, Oud-Hill-Billies, Sponsors, Vrijwilligers, Ouders, Donateurs en iedereen die erbij wilt zijn. Op de site zullen de aanmeldingen gezet worden zodat te zien is wie er allemaal van jouw jaar nog meer komt.

Aankomende evenementen

Lees ook: