Singel bij Leidsestraat afgesloten voor autoverkeer

1 min leestijd

HILLEGOM – Vanwege de werkzaamheden aan de N208-Leidsestraat in Hillegom is de toegang tot de Singel van woensdag 20 november tot maandag 2 december afgesloten voor alle verkeer. Het gaat om het deel tussen de Leidsestraat en de Wilsonweg. In deze periode vernieuwt BAM het riool onder de weg en brengen zij tijdelijke bestrating aan. Bewoners van Elsbroek kunnen in deze periode de wijk per auto alleen via de Hillinenweg en de Garbialaan verlaten. Voetgangers en fietsers kunnen wel langs de afsluiting. Het gaat om de eerste van in totaal drie afsluitingen van dit stukje Singel.

De Singel is een belangrijke toegang tot de wijk Elsbroek. Het afsluiten van deze toegang geeft veel overlast, maar is helaas onvermijdelijk. De planning en werkvolgorde zitten dusdanig in elkaar dat er zo weinig mogelijk afsluitingen van dit punt zijn. Helaas is een afsluiting toch driemaal nodig.

Nog tweemaal dicht
Op maandag 2 december is de Singel weer open. De toegang wordt vanwege de werkzaamheden daarna nog tweemaal afgesloten. De volgende afsluiting is op woensdag 18 en donderdag 19 december. Het nieuwe fietspad wordt dan geasfalteerd. De laatste afsluiting is van 20 tot en met 28 maart 2014. Dan wordt de klinkerbestrating van het eerste stuk Singel vernieuwd. Op vrijdag 28 maart 2014 is dit gehele wegvak klaar en start BAM met het volgende wegvak.

Digitale nieuwsbrief
Wilt u goed op de hoogte blijven van de werkzaamheden aan de N208? Meldt u zich dan aan voor de digitale nieuwsbrief N208 via www.hillegom.nl -> herinrichting N208.