Alzheimer Café Bollenstreek

1 min leestijd

HILLEGOM – Dinsdag 19 november 2013 zal het Alzheimer Café Bollenstreek weer haar deuren openen bij ontmoetingscentrum ‘t Pluspunt. Het zal een interessante avond worden. Het onderwerp van deze avond is: “Wat kan ik verwachten van de geheugenpoli?”.

Freek Gillissen, verpleegkundig consulent dementie bij het VUmc, zal deze avond uitgebreid vertellen over de geheugenpoli. Wanneer kom je daar terecht, welke onderzoeken vinden daar plaats etc. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mantelzorgers, familieleden, en mensen met dementie zelf. Andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom. Er zijn professionals aanwezig waar u terecht kunt met al uw vragen rondom dementie. We hopen u deze avond te mogen ontvangen in ons café.

Het Alzheimer Café Bollenstreek vindt plaats in ontmoetingscentrum ‘t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 te Hillegom. ‘t Pluspunt is daarvoor geopend vanaf 19.00 uur. De avond zal muzikaal begeleid worden. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De toegang is gratis.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de Welzijn Hillegom-bus voor vervoer naar en van ‘t Pluspunt. U kunt daarvoor tot 1 dag van tevoren een afspraak maken, telefoonnummer 0252 – 576500.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Stichting Welzijn Hillegom, 0252 – 519700 (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 12.00 uur).