°C
woensdag 17 juli 2024

Bollenvier aan de slag voor sterke positie

HILLEGOM – De gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout en Teylingen gaan met elkaar verder voor een versterking van de strategische positie van de Duin- en Bollenstreek. De gemeente Noordwijk heeft in de raadsvergadering van 31 oktober besloten een eigen weg te bewandelen en bekijkt waar zij kunnen samenwerken met de vier gemeenten en Katwijk.

Een sterke Duin- en Bollenstreek blijft voor alle gemeenten het doel. De 36 strategische werkafspraken blijven het uitgangspunt. Noordwijk zal het proces van de vier gemeenten van dichtbij volgen. De gemeentebesturen van Noordwijk en Katwijk zullen tussentijds geïnformeerd worden.

De contouren van de Gemeenschappelijke Regeling zullen in februari 2014 voorgelegd worden aan de vier gemeenteraden. De stuurgroep Bestuurlijke Toekomst Duin- en Bollenstreek heeft voorgesteld om vanwege de zorgvuldigheid de besluitvorming een maand op te schuiven. Begin januari 2014 komen de vier gemeenteraden bij elkaar om een tussentijdse rapportage te bespreken.

Aankomende evenementen

Lees ook: