°C
zaterdag 13 juli 2024

Prijsuitreiking Pietenselfie-actie en kleurwedstrijd

Foto's gemaakt door:

Hillegom – Bij Chocolaterie Pierre was zaterdag de uitreiking van de Pietenselfie-actie en de kleurwedstrijd. Sinterklaas kwam samen met de Hillegomse pietenband aanlopen. Binnen stonden alle prijzen klaar. Na het zingen was het tijd voor de eerste prijzen.

Kleurwedstrijd
Uit de ingeleverde kleurplaten heeft Sinterklaas de winnaars gekozen. Vijf mooie prijzen waren te winnen. In de prijs zat ook een mooie cadeaubon die Top1Toys had gesponsord. Er waren vijf categorieën en daarin waren Bambi, Novi, Laré, Fos en Saar de gelukkige winnaars.

Pietenselfie-wedstrijd
Dit jaar zijn er bijna honderd foto’s ingestuurd voor de Pietenselfie-actie. De prijzen zijn dit jaar gesponsord door Chocolaterie Pierre en Top1Toys. Een jury met onder andere Sinterklaas hadden de vele foto’s bekeken en drie winnaars gekozen. 3e prijs: Timo Blok, 2e prijs: Luna Eshuis en de 1e prijs: Maud Snoeks. De eerste prijs was een hele gave chocoladeworkshop, waarin Maud met een paar vriendjes en vriendinnetjes haar eigen chocolade mag komen maken.

Ook was er dit jaar weer de publieksprijs. De foto met de meeste stemmen was die van Jill Philippo. Zij kreeg ook een hele mooi prijs van Sinterklaas.

Foto’s: Nico Kors

Aankomende evenementen