De Hillegom Agenda

De Hillegom Agenda is een overzicht van alle evenementen in Hillegom. Wij proberen een zo volledig beeld te geven van alle activiteiten binnen Hillegom. Heeft u een agenda-item dan kunt u dit inzenden via: redactie@hillegomonline.nl. U kunt dit nu zelf ook toevoegen met de knop hieronder!

Senioren Agenda

mrt
19
do
2020
Adoptieoverdracht @ Fioretti College Hillegom
mrt 19 @ 13:00 – 14:00

Op donderdag 19 maart zal de adoptieoverdracht van het herdenkingsmonument plaatsvinden. Het afgelopen jaar hebben leerlingen van Daltonschool Hillegom zorg gedragen voor de verzorging van het monument. Het komende jaar zal dit gedaan worden door leerlingen van Meer en Dorp.

apr
4
za
2020
UNSEXED cabaretvoorstelling @ Kulturele Raad
apr 4 @ 20:30
UNSEXED cabaretvoorstelling @ Kulturele Raad | Hillegom | Zuid-Holland | Nederland

OLDENHERMANNS gaat in Unsexed op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de sex, drugs en rock & roll van de indoorspeeltuin.

In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scenes laten ze de dilemma’s van de millennial zien. Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy. Een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.

Datum: 4 april vanaf 20.30 uur.

apr
27
ma
2020
Koningsdag 2020 @ Hillegom
apr 27 hele dag

Op maandag 27 april 2020 wordt Koningsdag gevierd.

Het programma van het Oranjecomité zal zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd.

jun
20
za
2020
Samenloop voor Hoop 2020 @ Zanderij
jun 20 – jun 21 hele dag

Iedereen heeft er wel eens keer mee te maken gehad, kanker. Een ziekte die nog niet overwonnen is maar er is hoop. Hoop op genezing. Om dit te realiseren is er veel onderzoek en geld nodig. Daarom organiseert ook Hillegom weer een SamenLoop Voor Hoop om stil te staan bij kanker, maar ook om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

sep
11
vr
2020
Kortebaandraverij @ Meerlaan
sep 11 @ 13:00 – 18:00

Meer informatie volgt.