De Hillegom Agenda

De Hillegom Agenda is een overzicht van alle evenementen in Hillegom. Wij proberen een zo volledig beeld te geven van alle activiteiten binnen Hillegom. Heeft u een agenda-item dan deze ingezonden worden via: redactie@hillegomonline.nl.

Heeft u zelf een evenement wat niet mag ontbreken? U kunt dit nu zelf ook toevoegen!

Senioren Agenda

jul
6
za
2019
Kampeernacht @ Speeltuin Weerestein
jul 6 @ 17:00
Kamperen met je eigen tentje in de speeltuin, avondeten, gratis limonade, Liedjes met gitaar bij het kampvuur, een zalkantaarntocht, boeven vangen, schatgraven.. het zit er allemaal in! Een belevenis om nooit meer te vergeten. 
 
De kampeernacht is een jaarlijks evenement in speeltuin Weerestein aan de Michiel de Ruijterstraat 95 Hillegom. Het wordt al minstens 20 jaar elk jaar georganiseerd en het is altijd superleuk. Het ‘geheime recept’ is de combinatie van lekker spelen in de speeltuin tot zonsondergang, en de spanning van schatgraven en het avontuur bij het vangen van de boef, waarna de kinderen voldaan in hun slaapzak kruipen in hun zelf opgezette tentje.
 
Voor ouders lijkt het misschien een heel gedoe om voor 1 nacht een tentje mee te slepen en luchtbedden op te pompen, maar ook voor hen is het gegarandeerd een gezellige avond en geweldig om mee te maken hoe de kids de avond van hun leven beleven. Kinderen die hebben meegedaan hebben het er jaren later nog over en dat is voor de organisatie altijd een mooie pluim op het werk.
 
aanvang 6 juli 17:00 uur.
foto’s van het evenement vorig jaar op speeltuinweerestein.nl
 
informatie over het evenement:
www.kampeernacht.speeltuinweerestein.nl
 
kaarten bestel je via Eventbrite o.a via de facebookpagina 
aug
26
ma
2019
Hillegomse Huttenbouw @ SDO
aug 26 @ 08:00 – aug 28 @ 12:00

De Huttenbouw vindt in 2019 plaats op 26, 27 en 28 augustus. Op dit moment werken wij hard aan de voorbereidingen hiervoor.

nov
16
za
2019
Sinterklaasintocht @ Haven/Hoofdstraat
nov 16 @ 10:30 – 12:00