De Hillegom Agenda

De Hillegom Agenda is een overzicht van alle evenementen in Hillegom. Wij proberen een zo volledig beeld te geven van alle activiteiten binnen Hillegom. Heeft u een agenda-item dan kunt u dit inzenden via: redactie@hillegomonline.nl

Senioren Agenda

feb
13
zo
2022
Circus met workshop na afloop @ De Kulturele Raad
feb 13 @ 14:00 – 16:00

Acrobatico is een bijzonder jeugdcircus met indrukwekkende acts van verschillende circusdisciplines, verpakt in een originele show met mooie muziek en prachtige kostuums. Met elkaar circus maken is samenwerken, op elkaar vertrouwen, creatief zijn, blijven oefenen tot je iets kunt. Maar een voorstelling van Acrobatico is vooral een groot feest…!
Doe je mee ?

Familievoorstelling vanaf 3 jaar

mrt
27
zo
2022
GEANNULEERD: Heracles – de Nachtdieren @ De Kulturele Raad
mrt 27 @ 14:00 – 16:00

Wanneer Zeus de realitywedstrijd ‘Op Zoek Naar Herakles’ organiseert, hoort Hercules van zijn adoptieouders dat hij de zoon is van de oppergod.
Voor de klungelige en onzekere Hercules is dit het beste wat hem kan overkomen. Dit betekent het dat hij iemand is!  Maar Zeus is niet onder de indruk…
Een spannende Griekse mythe over identiteit, acceptatie en zelfbeeld.

Familievoorstelling vanaf 6 jaar

 

apr
24
zo
2022
Super Slow – de Bonte Hond @ De Kulturele Raad
apr 24 @ 14:00 – 16:00

Een ode aan nieuwe dingen ontdekken en uit je comfort zone breken. Hetgeen waar peuters het allerbeste in zijn. Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden. Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin. Dus stel jezelf open, verwacht niets en ontvang alles. Een ode aan het avontuur.

Familievoorstelling vanaf 2,5 jaar