De Hillegom Agenda

De Hillegom Agenda is een overzicht van alle evenementen in Hillegom. Wij proberen een zo volledig beeld te geven van alle activiteiten binnen Hillegom. Heeft u een agenda-item dan kunt u dit inzenden via: redactie@hillegomonline.nl

Senioren Agenda

jan
31
di
2023
Politiek Café arbeidsmigratie @ Villa Flora
jan 31 @ 19:45 – 22:00

Kamerlid Hilde Palland bij Politiek Café over arbeidsmigratie

Op dinsdag 31 januari komt CDA Tweede Kamerlid Hilde Palland naar een politiek café over arbeidsmigratie in Villa Flora in Hillegom. Vanaf 19:45 uur is iedereen welkom en om 20.00 uur start het officiële programma.

De organisatie is in handen van de gezamenlijke CDA afdelingen in de Duin-en Bollenstreek en van het CDJA Duin en Bollenstreek ( CDA jongeren).

Doel van de avond is om met elkaar van gedachten te wisselen over alle zaken die spelen rondom arbeidsmigratie. Aan de hand van een aantal stellingen kunnen de deelnemers het debat met elkaar aan. Arbeidsmigratie is momenteel erg in de belangstelling door o.a. huisvesting van arbeidsmigranten en de noodzaak van arbeidsmigranten voor veel bedrijven in de Duin-en Bollenstreek.

De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk. Aanmelden kan via: s.duivenvoorde@raadnoordwijk.nl Aanmelden is niet verplicht maar wel wenselijk.