De Hillegom Agenda is een overzicht van alle evenementen in Hillegom. Wij proberen een zo volledig beeld te geven van alle activiteiten binnen Hillegom. Heeft u een agenda-item dan deze ingezonden worden via: redactie@hillegomonline.nl.

feb
21
do
2019
Workshop Persbericht schrijven @ Plein 28
feb 21 @ 19:30 – 21:30

Hoe zorg je ervoor dat jouw vereniging of stichting zichtbaar is in de lokale media? Hoe vergroot je de kans dat jouw persbericht ook daadwerkelijk geplaatst wordt?

Welzijnskompas organiseert een workshop PR speciaal voor vrijwilligers van verenigingen en organisaties in de Bollenstreek.

Wanneer: 21 februari 2019 , van 19.30 tot 21.30
Waar: Plein 28, Henri Dunantplein 28 in Hillegom
Aanmelden: https://www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl/

Een compleet persbericht zorgt voor een grotere kans op plaatsing in een lokale krant of op een nieuwswebsite. In twee uur tijd leren de deelnemers tijdens de workshop PR meer over het schrijven van een goed persbericht. Hoe is dat opgebouwd? Wat hoort er allemaal in zo’n bericht te staan? Wat mag zeker niet vergeten worden (en wat juist wel…)? En hoe zit dat met een foto meesturen? Ook wordt besproken welke diverse lokale media er zijn en hoe je ze kunt bereiken.

De workshop is een aanbod van Welzijnskompas Lisse Hillegom, en wordt verzorgd door Remco Out van Hillegom Online en daarnaast is hij ook correspondent bij De Hillegommer.