The Albert Mooneys in Hillegom

  Wanneer:
  22 oktober 2021 @ 20:00 – 23:00
  2021-10-22T20:00:00+02:00
  2021-10-22T23:00:00+02:00
  Waar:
  Kulturele Raad
  Pr. Irenelaan 16
  2181 CZ Hillegom
  Nederland
  Kosten:
  €10.-

  Vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober zal het theater van de Kulturele Raad in Hillegom bezoek krijgen van the Albert Mooneys. Deze Hillegomse band is ontstaan in de jaren 20 van de vorige eeuw. Drie broers (Simon, Nick en Peur Mooney) maakten muziek onder leiding van hun oudere zus Antonia. Dit deden zij in een achteraf schuurtje aan de Oude Weerlaan en in dat schuurtje stond ook een interessante tijdmachine die uitgevonden was door hun oom Albert Mooney. Hier konden zij niet vanaf blijven en hierdoor zetten zij de hele muziekgeschiedenis op zijn kop. Als the Albert Mooneys schreven zij nummers voor Elvis, Cliff Richard, Eddie Cochrane maar ook voor Iron Maiden en Talking Heads. Deze voor jullie bekendere artiesten scoorden er grote hits mee. Op deze avonden waarin het 100-jarig bestaan van de band herdacht wordt, zullen the Albert Mooneys deze nummers spelen zoals ze oorspronkelijk geschreven waren. Ook zul je een aantal nummers voorbij horen komen welke geschreven zijn voor artiesten in de toekomst. Het nummer over Sarah Jones wordt bijvoorbeeld een nummer 1 hit in het jaar 2065, maar je kunt nu alvast horen hoe dit ongeveer zal klinken. Een uniek kijkje in de toekomst!

  Voorverkoop

  De voorverkoop voor deze twee avonden is inmiddels gestart en kaarten kunnen gereserveerd worden via www.albertmooneys.nl Dit is een unieke mogelijkheid om je mee te laten slepen in het verleden, maar ook in de toekomst. Maar dit kan alleen maar een succes worden als the Albert Mooneys hun tijdmachine goed hebben ingesteld.

  De shows zullen plaats vinden volgens de regels van het RIVM. Dit houdt in dat het een geplaceerd evenement is met stoelen en er een maximaal aantal bezoekers geldt. Ook wordt er een testen voor toegang policy gehanteerd zoals op dit moment geadviseerd wordt.