Kerstconcert Dune & Forest

  Wanneer:
  16 december 2022 @ 20:00 – 22:00
  2022-12-16T20:00:00+01:00
  2022-12-16T22:00:00+01:00
  Waar:
  't Huys Dever
  Heereweg 349A
  2161 CA Lisse
  Nederland
  Kosten:
  18 euro
  Contact:
  Close Harmony Zanggroep Dune & Forest
  Close Harmony Zanggroep Dune & Forest geeft twee kerstconcerten in ’t Huys Dever op
  vrijdagavond 16 en zaterdagavond 17 december om 20:00 uur. Een uniek koor op een unieke locatie! En een mooie gelegenheid om helemaal in de kerstsfeer te raken.
  Het was een traditie totdat corona roet in het eten gooide: de kerstconcerten van Dune &
  Forest in ’t Huys Dever.
   
  Gelukkig kan het weer. Het koor heeft hier heel erg naar uitgekeken en is extra gemotiveerd om er prachtige concerten van te maken, onder leiding van dirigent Peter Janka. Dune & Forest brengt u in kerstsfeer met een gevarieerd kerstrepertoire, van stemmige Christmas carols tot swingende nummers als Beboppin’ Santa Claus. Het optreden wordt afgewisseld met enkele nummers die door kleine ensembles gezongen worden.
   
  Voor een aanzienlijk deel van de koorleden worden dit de eerste kerstconcerten  met Dune & Forest. In de coronatijd zijn, zoals bij zoveel koren, heel wat leden afgehaakt. Maar in het afgelopen jaar is dit meer dan goedgemaakt door een, kwalitatief hoogstaande, aanwas van nieuwe leden.
   
  De zaal is open vanaf 19:30 uur. Na afloop van de concerten is er, zoals voorheen, gelegenheid voor een glas glühwein of iets anders met een hapje bij het knappend vuur in de grote open haard van Dever. Evenals het pauzedrankje is dit bij de kaartprijs inbegrepen. Kaarten á € 18,- zijn te bestellen door een e-mail te sturen naar
  dune&forest@ziggo.nl onder vermelding van uw naam, de gewenste avond en het aantal kaarten.
   
  Voor meer informatie over Dune & Forest: www.duneandforest.nl