Kennismaking bij AV De Spartaan

  Wanneer:
  9 oktober 2021 @ 09:30 – 12:00
  2021-10-09T09:30:00+02:00
  2021-10-09T12:00:00+02:00
  Waar:
  AV De Spartaan
  Spekkelaan 8
  2161 GH Lisse
  Nederland
  Kosten:
  Gratis
  Vanwege het 60 jaar bestaan organiseert AV De Spartaan op zaterdag 9 oktober een speciale ochtend voor geïnteresseerden. Maak kennis met de verschillende aspecten van de atletieksport op deze feestelijke dag. Ervaren trainers staan voor je klaar om er een mooie sportieve ochtend van te maken tijdens deze open training. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.
  Voor de jeugd is er een hardlooproute met leuke opdrachten uitgezet in het Keukenhofbos. Met een welverdiende limonadepauze. Vanaf 9.30 ben je welkom op de atletiekbaan en om 10.00 start de route in het Keukenhofbos. De jeugdleden van De Spartaan zullen er ook zijn.
   
  Wil je kennis maken met het recreantenaanbod (hardlopen, wandelen en nordic walking) dan ben je ook vanaf 9.30 welkom bij de kantine. Op basis van jouw interesse en ervaring word je ingedeeld voor een verrassingsroute. Onder begeleiding van de ervaren trainers gaat iedereen om 10.00 van start; de hardlopers met een rondje van 7, 9, 11 of 13 kilometer en de wandelaars en nordic walkers lopen in en rond het Keukenhofbos. Leden van De Spartaan zijn er ook bij. Dus ken jij een Spartaan-lid, kom dan met hem of haar mee.
   
  Heb je weinig of geen ervaring, dan ben je uiteraard ook van harte welkom voor een kennismakingstraining op de atletiekbaan. Er is een speciale starters training op de atletiekbaan om het RunStarter programma van De Spartaan te ervaren. Rond 11.30 kan iedereen bij de kantine wat drinken met wat lekkers halen om het jubileum van AV De Spartaan te vieren. Ben je na deze ochtend nieuwsgierig geworden naar De Spartaan dan kun je altijd vier weken gratis meetrainen om de vereniging en de trainingen nog beter te ervaren.
   
  Welkom bij AV De Spartaan: Sportpark Ter Specke, Spekkelaan 8, Lisse,
  www.avdespartaan.nl/open-training
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen via
  pr@avdespartaan.nl