Jennifer Terwel live in Solution

  0
  123
  Wanneer:
  8 december 2018 @ 20:00
  2018-12-08T20:00:00+01:00
  2018-12-08T20:15:00+01:00
  Waar:
  Solution
  Van Den Endelaan 7
  2182 ES Hillegom
  Nederland
  Kosten:
  Gratis
  HILLEGOM – Zaterdag 8 december komt Jennifer Terwel, onder andere bekend van haar deelname aan The Voice of Holland naar Solution (Sportpark De Zanderij) voor een intiem optreden. De entree is deze avond gratis. Solution is deze avond geopend van 20.00 tot 1.00 uur. 
   
  Al vanaf haar vierde jaar zingt Jennifer het liefst elke dag. Een passie die haar met de paplepel is ingegoten door haar ouders. Zo groeide ze via het kinderkoor en jeugdkoor al snel door tot soliste in het combo van de kerk. De liefde voor muziek leidde er toe dat ze op 13-jarige leeftijd anderhalf jaar zang- en pianoles volgde op de muziekschool in Heerhugowaard. Hier werd haar talent verrijkt met als resultaat een eerste plaats bij de talentenjacht ‘De Grote Prijs’ op haar middelbare school. Een zangeres was geboren.
   
  In 2007 deed Jennifer mee met het televisieprogramma ‘Zing jezelf een TMF Award’ op TMF en werd zevende van de honderd deelnemers. X-factor op RTL4 leek dan ook haalbaar en voordat ze het wist, stond ze in de live shows. Een geweldige ervaring die haar leuke optredens en waardevolle connecties opleverde. In 2011 slaagde ze voor de mbo-opleiding Muziek/Artiest aan het Entertainment College in Amsterdam. Een opleiding waarbij de nadruk op zang lag en het diploma een toegangsbewijs vormde om als uitvoerend muzikant aan de slag te kunnen. Als stageopdracht zong en acteerde Jennifer in ‘Water bij de Wibaut’. Een theaterstuk dat zich afspeelt in Amsterdam ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.
   
  Hoogtepunt van 2012 was de ‘Rabo Spotlight talentenshow’, waar zij mocht optreden onder begeleiding van pianist Cor Bakker. Sinds 2013 speelt Jennifer ook bij musicalvereniging Brassica Musicals in Heerhugowaard. Hier heeft zij al menig mooie rol mogen vertolken, zoals Evita (2013), Nancy in de musical Oliver (2014) en Mevrouw Pot in de musical Beauty & The Beast (2015). De musical Evita werd zelfs genomineerd voor Amateur Musical Awards 2014 in de categorie ‘Beste choreografie’. Tijdens dit gala mocht Jennifer het nummer Buenos Aires zingen en dansen in het DeLaMar theater te Amsterdam.
   
  Eind 2013 heeft Jennifer de vooropleiding van theaterschool ‘De Trap’ in Amsterdam gevolgd. En in 2017 trad ze met Karin Bloemen op in het DeLaMar theater in Amsterdam.
   
  Verder volgden er in 2017 nog rollen in de musicals Spamalot en The Wiz. Bovendien doet ze dit jaar mee met de bekende televisie talentenjacht The Voice of Holland.
   
  Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van ojc Solution. 

  Reacties

  Reacties