Digitafel – Welzijnskompas

  Wanneer:
  25 januari 2021 @ 10:00 – 11:00
  2021-01-25T10:00:00+01:00
  2021-01-25T11:00:00+01:00
  Waar:
  Online
  Kosten:
  Gratis
  Contact:
  Dionne Scheepmaker

  DigiTafel – Schuif aan en ontmoet elkaar op digitale wijze!

  Advertentie

  In tijden van cis het niet gemakkelijk om elkaar in groepjes te ontmoeten. Iedereen dient rekening te houden met allerlei maatregelen. Feit is wel dat men elkaar graag wil spreken; elkaar ontmoeten is toch fijn!?

  Elkaar ontmoeten kan ook digitaal. Het is niet moeilijk om met elkaar achter een schermpje af te spreken, het kan zelfs gezellig zijn. Het enige dat men nodig heeft om aan te schuiven aan de Digi Tafel is de zin om met een ander in gesprek te gaan, een mailadres en een laptop, computer of telefoon met internet/wifi.

  De uitnodiging wordt per mail verstuurd met daarin een link om deel te nemen aan de Digi Tafel. Ook stuurt WelzijnsKompas vooraf een stappenplan zodat iedereen digitaal kan aanschuiven. Elke Digi Tafel wordt begeleidt door een gespreksbegeleider. Deelname aan deze activiteit is gratis.

  De gespreksbegeleider start de Tafel waarna er met elkaar een thema wordt gekozen. Thema’s kunnen zijn: jouw passie, wonen in de Bollenstreek, beweging, geluk, het nieuws, energie, koken.

  Eigen inbreng is altijd welkom. Een bepaald thema bespreekbaar maken, bijv. Corona is
  ook mogelijk. We plannen dan een Digi Tafel met dit thema.

  Aanmelden is verplicht om een uitnodiging te kunnen versturen. Stuur een mail naar Dionne Scheepmaker, buurtwerker WelzijnsKompas met de tijd(en) en datum(s) van deelname. Vermeld ook het telefoonnummer zodat wij u verder kunnen inlichten wat betreft de bijeenkomsten.

  Om een goed gesprek met elkaar te kunnen voeren kunnen maximaal 6 deelnemers per
  datum/tijdstip meedoen.

  Voor meer informatie en/of aanmelding mail Dionne Scheepmaker op
  d.scheepmaker@welzijnskompas.nl