Bier en BBQ festival

  Wanneer:
  6 juli 2019 @ 13:00 – 21:00
  2019-07-06T13:00:00+02:00
  2019-07-06T21:00:00+02:00
  Waar:
  Klein Duimpje
  Hyacintenlaan 2
  2015 BC Haarlem
  Nederland

  U kan deze dag van overheerlijke speciaalbieren van Zuid-Hollandse brouwerijen genieten en proeven van fenomenale bbq gerechten.

  Alweer de 6e editie van het Zuid-Hollandse Midzomer Bier en BBQ Festival. Dit jaar hebben wij 14 Speciaalbier brouwerijen die hun lekkerste bieren aan u willen laten proeven, 5 Professionele BBQ teams die u gaan verrassen met culinaire gerechten van de barbecue. Voor Wie toch liever een wijntje of fris drinkt hebben wij een ruim assortiment wijnen en frisdrank. Bij de kaaskraam heeft u keuze uit verschillende soorten kaas. U kunt genieten van een lekker kaasje bij uw speciaalbier.

  Tijdens het festival zullen de bands Trenchcoat, The Royal Spuds en blaaskapel de Flierefluiters u vermaken met verschillende stijlen muziek.

  EHBO vereniging Hillegom zet zich in om geïnteresseerde op te leiden in eerste hulp EHBO. EHBO Hillegom heeft een vrijwillige dienstverlening en ook op het festival zullen zij aanwezig zijn voor uw veiligheid. De EHBO vereniging zal ook met een eigen stand op het festival staan om sponsoring binnen te halen voor hun vereniging.

  Tussen het NS station van Hillegom en het festivalterrein rijdt er een speciaal pendelbusje om u tegen een kleine vergoeding heen en weer te brengen.
  De Pendelbus staat klaar als de trein aankomt, elk half uur.

  Wij adviseren u om met de fiets naar het festival te komen, mocht u toch een BOB kunnen regelen is er parkeergelegenheid vlakbij het festivalterrein dat wordt begeleid door verkeersregelaars.

  Gratis toegang tot het festivalterrein, wilt u eten en drinken dan koopt u een festival glas en/of muntjes.