Winter Fair op het Fioretti College Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Op woensdag 14 december 2022 is er een Winter Fair op het Fioretti College Hillegom. De organisatie is in handen van de bovenbouw afdeling Dienstverlening en Producten. De Winterfair is voor iedereen toegankelijk en duurt van 17.00 tot 19.00 uur. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan het Adamas Inloophuis. Het goede doel van de Fioretti Winter Fair is dit jaar het Adamas Inloophuis. Dit is een gewaardeerde stichting voor mensen en hun gezinsleden die te maken hebben (gehad) met kanker.

Te bekijken en te koop is het volgende:
– Bedrijfjes van 4e jaars leerlingen van de afdeling Dienstverlening en Producten (D&P) verkopen verschillende producten van hun minionderneming. Hierbij is rekening gehouden met maatschappelijk verantwoord ondernemen.
– In het Art huis vindt een expositie plaats van werk gemaakt door leerlingen.
– De Schoolband speelt een leuk kerst repertoire.
– Drankjes en hapjes worden verkocht door leerlingen van Zorg en Welzijn
– Daarnaast bieden leerlingen van Zorg en Welzijn behandelingen van het keuzevak uiterlijke verzorging aan en zijn er creatieve creaties te koop.
– De leerlingen van de afdeling PIE zijn druk in de weer geweest om 3D geprinte producten te produceren voor de verkoop.
– Leerlingen van D&P met het vak ‘milieu hergebruik en duurzaamheid’ zijn vertegenwoordigd met hun zelfgemaakte producten.

Gedoneerde producten worden verkocht aan de bezoekers.