STIP in Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Heb je een vraag over psychische klachten en/of verslaving, voor jezelf of voor een naaste? Of zoek je advies over hoe je verder kan werken aan je herstel? Heb je vragen op het gebied van je inkomen, werk, dagbesteding? Dan is het STIP er voor jou!

Het STIP (Steun- en Informatiepunt) biedt ervaringsdeskundige ondersteuning aan mensen die te maken hebben (gehad) met psychische, psychosociale en/of verslavingsproblemen. De ervaringsdeskundigen van Lumen staan naast je en denken graag met je mee. Zij werken onafhankelijk, gratis en zonder verwijzing. Ook familieleden, mantelzorgers, andere betrokkenen en professionals kunnen contact met Lumen opnemen voor informatie en advies.

Het STIP is een initiatief van Stichting Lumen Holland Rijnland (www.lumen-hollandrijnland.nl). Elke week zit een aantal ervaringsdeskundigen van Lumen klaar om je te woord te staan. Vanaf mei is het STIP Hillegom iedere maandag open van 12.30- 14.00 uur. De feestelijke opening is op 20 juni. Je bent van harte welkom!

Locatie:
Plein28, Henri Dunantplein 28, Hillegom

Meer informatie?
Neem contact met ons op via stiphillegom@lumen-hollandrijnland.nl of 06-28655720 (Laura Karsters, coördinator)