Computerinloop Plein28 – Workshop ‘Vakantie’

1 min leestijd

Hillegom – Na een periode van afwezigheid gaat SeniorWeb tijdens de computerinloop in Plein28 weer van start met het geven van workshops.mDe eerste van deze workshops vindt plaats op woensdag 4 mei. De workshop begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 12:00 uur.

Deze workshop heeft het thema vakantie; de voorpret, het genieten van de vakantie zelf en de napret. Allemaal met behulp van het internet. In het eerste gedeelte is er een presentatie over de mogelijkheden om een vakantie te boeken via het internet. Na een korte pauze volgt een uitleg over het gebruik van de in de presentatie genoemde websites. Tot slot is er de mogelijkheid om vragen te stellen en het gepresenteerde in de praktijk verder te oefenen. Natuurlijk onder begeleiding van kundige vrijwilligers

Sinds een aantal weken is er in Plein28 ook weer de wekelijkse computerinloop, elke woensdagmorgen van 10:00 – 12:00 uur. Deze bijeenkomsten zijn voor jong en oud gratis toegankelijk en aanmelden is niet nodig. Voor vragen kunt u zich wenden tot Kees Vork van SeniorWeb, 06-22467477 of stuur een mail naar plein28@welzijnskompas.nl.