Fittest

1 min leestijd

Hillegom– De Fittest Hillegom is bedoeld om volwassenen inzicht te geven hoe zij ervoor staan betreffende hun lichamelijke gesteldheid. Op basis van de uitkomst van eenvoudige testjes krijgt iedere deelnemer een advies op maat, afgegeven door een of meerdere professionals

De Fittest Hillegom wordt georganiseerd door Hillegom in Beweging (SportSupprt) in samenwerking met de fysiotherapeuten van Fysio-Expert, Health coach Marjolein, sportaanbieders en een huisartsenpraktijk. De Fittest Hillegom vindt plaats op dinsdag 10 mei 2022 tussen 16.00 en 19.30 uur in de Brede School Hillegom.

Met de uitkomst van verschillende testjes, zoals onder andere: een bloeddrukmeting en het meten van het vetpercentage, kunnen we volwassenen inzicht geven in hun lichamelijke fitheid. Aan de hand van deze resultaten wordt een persoonlijk advies gegeven. De Fittest wordt ingericht als een mini-beurs waar in een ontspannen sfeer laagdrempelige testjes kunnen worden gedaan.

Sandra Boonstra: ‘De fittest heeft grote meerwaarde voor de gemeente Hillegom. Het is belangrijk dat we preventief actie ondernemen. We proberen naast het creëren van bewustwording ook de mensen te enthousiasmeren in beweging te komen, want bewegen is goed voor lichaam en geest. Samen bewegen is eigenlijk nog beter want dan is het ook nog eens het beste medicijn tegen eenzaamheid.

  • De Fittest Hillegom vindt plaats op 10 mei 2022
  • Tijd: van 16.00 – 19.30 uur
  • De locatie:  Prinses Irenelaan 32, 2181CZ Hillegom
  • Deelname is gratis
  • Aanmelden: via de website: www.hillegominbeweging.nl, telefonisch: 06-15691790 (op dinsdag of donderdag) of met een mail: sboonstra@sportsupport.nl