Samen Gezond in Plein28

1 min leestijd

Hillegom – Zin om met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan én nieuwe mensen te ontmoeten? Doe dan mee met Samen Gezond ! Op 25 april start WelzijnsKompas, in samenwerking met Hillegom in Beweging en sportcentrum De Vosse, de derde editie van Samen Gezond . Samen Gezond zorgt voor een positieve start van de week, iedere maandagochtend van 10.30 tot 13.00 uur. Tijdens elke bijeenkomst wordt er onder leiding van buurtsportcoach Paul de Bree gesport in de gymzaal bij de Mesdaglaan. Daarna is er koffie, gevolgd door een gezonde lunch in Plein28.

Sportief en samen lunchen
Bets deed al eerder mee met Samen Gezond . Zij heeft heel veel zin om weer van start te gaan. ‘ Samen Gezond heeft mij hele gezellige maandochtenden gebracht. De combinatie van sportief bezig zijn, informatie over gezondheid en het samen lunchen vond ik heel fijn. Het is een laagdrempelige manier om lekker samen te bewegen en nieuwe mensen te ontmoeten. Dus ik zeg: ‘Kom, alleen of met je buurvrouw, vriend of vriendin en laten we elkaar ontmoeten bij Samen Gezond.’

Sprekers
Tijdens Samen Gezond schuiven er regelmatig interessante sprekers aan die komen vertellen over een gezonde leefstijl, (zelf)compassie, gezonde voeding en mindfulness. Positieve Gezondheid vormt de basis van Samen Gezond, waarbij gezondheid gezien wordt als zoveel meer dan niet ziek zijn. Bij Positieve Gezondheid draait het om fit voelen, zingeving, omgaan met veranderingen, meedoen en lekker in je vel zitten.

Aanmelden of meer info
De kosten voor Samen Gezond bedragen 4 euro per keer inclusief lunch. Er zijn vier startmomenten in het jaar. Voor aanmelden of meer info, neem contact op met WelzijnsKompas via 0252-757100 of info@welzijnskompas.nl Samen Gezond wordt mede mogelijk gemaakt door Healthy Hillegom en het Volwassenfonds Sport & Cultuur.