Samen Gezond in Plein28

1 min leestijd

Hillegom – Zin om met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan én nieuwe mensen te ontmoeten? Doe dan mee met Samen Gezond! Op 28 maart start WelzijnsKompas, in samenwerking met Hillegom in Beweging en sportcentrum De Vosse, de derde editie van Samen Gezond.

Bewegen en gezond lunchen
Samen Gezond zorgt voor een positieve start van de week, iedere maandagochtend van 10.30 tot 13.00 uur. Tijdens elke bijeenkomst is er beweging onder leiding van buurtsportcoach Paul de Bree. Er wordt gesport in de gymzaal bij de Mesdaglaan. Daarna is er koffie, gevolgd door een gezonde lunch in Plein28.

Sprekers
Tijdens Samen Gezond schuiven er regelmatig interessante sprekers aan die komen vertellen over bijvoorbeeld een gezonde leefstijl, (zelf)compassie, gezonde voeding en mindfulness. Positieve Gezondheid vormt de basis van Samen Gezond, waarbij gezondheid gezien wordt als zoveel meer dan niet ziek zijn. Bij Positieve Gezondheid draait het om fit voelen, zingeving, omgaan met veranderingen, meedoen en lekker in je vel zitten.

Aanmelden of meer info
De kosten voor Samen Gezond bedragen 4 euro per keer inclusief lunch. Voor aanmelden of meer info, neem contact op met WelzijnsKompas via 0252-757100 of info@welzijnskompas.nl Samen Gezond wordt mede mogelijk gemaakt door Healthy Hillegom en het Volwassenfonds Sport & Cultuur.