Vooraankondiging Hillegom Montmartre

1 min leestijd

Hillegom – Een grote wens van de kunstenaars die vorig jaar de ‘Atelierroute’ en ‘Kunst in het Park’ in Hillegom organiseerden, wordt werkelijkheid. Op zaterdag 16 april tussen 10 en 16 uur hullen de Hoftuin en het plein rond de Oude Pomp zich in Franse sferen. Tussen de 40 en 50 kunstenaars zijn daar die dag bezig met het maken van kunst. Bij velen van hen kun je zelf ook je creativiteit de vrije loop laten en iets maken of uitproberen.

Er zijn schilders die demonstraties geven, maar ook plekken om zelf te ‘leren schilderen’. Er keramisten aan het werk en bij sommigen kun je onder begeleiding iets moois maken. Maar er is nog meer. Denk aan de bijzondere kunstvormen met textiel, vilt, glas, mozaïek en hout.

Aanwezigen muzikanten versterken de Franse sfeer met live muziek. De organisatie zoekt daarvoor nog enkele muzikanten die het leuk vinden hier aan deel te nemen. Aanmelden als muzikant kan via een mail aan: kunstinhillegom@outlook.com

Bezoekers die nu al willen weten wat er zoal te doen en te zien valt op zaterdag 16 april kunnen op de website kijken: www.kunstinhillegom.nl Ook op Facebook en Instagram is informatie over Hillegom Montmartre te vinden. Heeft u er vragen over, stuur dan een mail aan kunstinhillegom@outlook.com.

Tekst: Kunst in Hillegom