Wandelen in 2022

1 min leestijd

Hillegom – Na de succesvolle wandelingen in 2021, staan ook voor komend jaar weer wandelingen in het Keukenhofbosch samen met NME “De Groene Bol” op het programma. Op zaterdag 19 februari en zaterdag 26 maart 2022 start de wandeling om 14.00 uur bij “de Groene Bol” op landgoed Keukenhof naast de kinderboerderij.

De wandeling van 19 februari zal voornamelijk gaan over de winterkenmerken van bomen, maar natuurlijk krijgt alles wat wij tegen komen ook de nodige aandacht. Op zaterdag 26 maart zal de stinsen flora de aandacht opeisen, maar ook hier geldt; wij vergeten de bomen niet. Aanmelden voor12 februari en voor 19 maart bij Wim Grimme (grimme@xs4all.nl).

De wandeling van 30 oktober 2021 was zo’n groot succes dat deze was op 6 november werd herhaald. Beide wandeling waren met een enthousiaste groep waar veel vragen boven water kwamen. Deze wisselwerking maken deze wandelingen extra de moeite waard. Van een van de deelnemers kregen wij de volgende reactie: “Al aan menigeen verteld hoe bijzonder en inspirerend en leerzaam de wandeling van afgelopen zaterdag 6 november 2021 Keukenhof bos was. Chapeau!”