Versterk jij de (jonge) adviesraad van Welzijnskwartier?

1 min leestijd

Hillegom – Geef gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen die jongeren raken. Denk aan eenzaamheid, vrijwilligerswerk of mantelzorg. Welzijnskwartier is op zoek naar 5 gemotiveerde leden tussen de 16 en 30 jaar uit Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse of Teylingen om het team te versterken.

‘Het is gezellig en leerzaam!’ zegt huidig lid Valentina over de samenkomsten van de adviesraad. Deze raad komt 6 keer per jaar bij elkaar, bespreekt wat er speelt in de regio en adviseert Welzijnskwartier en de betrokken organisaties. Ben jij op zoek naar een vrijwilligersfunctie waarin je maatschappelijk betrokken kan zijn? Wil je extra ervaring op je CV zetten? Of is het vanuit je opleiding interessant? Geef je op en stuur een mail naar peggystokkel@welzijnskwartier.nl.

In 2021 is de Raad van Advies als onderdeel van Project Talent (Maatschappelijke Diensttijd) begonnen. Dit was zo’n groot succes dat Raad van Advies is verbreed naar een adviesraad voor het gehele Welzijnskwartier. Organisaties kunnen problemen en vraagstukken inbrengen en samen met de adviesraad adviseert Welzijnskwartier de betrokken organisaties. Zo zorgt Welzijnskwartier ervoor dat er niet alleen over jongeren maar ook met jongeren wordt gepraat.