HOZO schuift aan bij de Tafel van WelzijnsKompas

1 min leestijd

Hillegom – Iedere dinsdag is de Tafel van WelzijnsKompas van 15.00 tot 16.30 uur in Plein28 in Hillegom. Iedereen is welkom met een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten. Regelmatig is een organisatie aan tafel aanwezig met informatie over vrijwilligerswerk of diensten & activiteiten. 

Op dinsdag 23 november is Karin van Saase van Stichting HOZO bij Plein28 aanwezig om te vertellen over het vrijwilligerswerk bij de verzorgingstehuizen Bloemswaard en Parkwijk in Hillegom. 

Een greep uit de vacatures: bezoekvrijwilliger voor een kopje koffie en een gezellig praatje; hulp bij het uitserveren van maaltijden in het restaurant; een helpende hand om de mensen op de dagbesteding een mooie dag te bezorgen op de woensdagochtend of de zaterdag; chauffeur van de HOZO bus om mensen te vervoeren van en naar de dagbesteding. HOZO verwelkomt graag mensen die het fijn vinden om iets voor een ander te betekenen.

Aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas is geheel kosteloos en vrijblijvend. Er kan een test gedaan worden om te ontdekken welk vrijwilligerswerk past. Of een afspraak maken voor een adviesgesprek met één van de adviseurs van WelzijnsKompas. 

Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan eens een kijkje nemen op www.welzijnskompas.nlof www.nlvoorelkaar. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, is op afspraak van harte welkom bij Plein28 aan het Henri Dunantplein 28. 

Voor informatie of aanmelden kan contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg WelzijnsKompas Hillegom-Lisse (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.