Natuur Atelier

1 min leestijd

Hillegom – Marga’s Natuur Atelier heeft vanaf heden op de donderdag in november wisselende activiteiten in Plein28 in Hillegom. Het Natuur Atelier gaat op een creatieve manier op ontdekkingstocht. Marga’s passie voor de natuur en het werken met natuurlijke materialen deelt zij graag met anderen in Marga’s Natuur Atelier. Tijdens het Natuur Atelier worden de zintuigen opengesteld en wordt er ervaren hoe mooi onze planeet is. Bessen, veren, bladeren en meer worden door middel van verschillende technieken gebruikt om de mooiste dingen te maken. 

De deelnemers gaan in Plein28 aan de slag, maar als het mogelijk is wordt er ook buiten naar materialen gezocht. In de natuur liggen veel gereedschappen en materialen waarmee prachtige natuurmaaksels kunnen worden gecreëerd. Tijdens Marga’s Natuur Atelier wordt er gebruik gemaakt van al het moois dat om ons heen te vinden is. Mooi, creatief en ook duurzaam.

Donderdag van 10.00 tot 11.30 uur in Plein28, Henri Dunantplein 28 Hillegom.

Donderdag 11 november Struinweven
Donderdag 18 november Plantafdruk 
Donderdag 25 november Verven met bessen

Om verzekerd te zijn van een plekje is het wenselijk om van te voren aan te melden via info@welzijnskompas.nl  of via 0252 – 757100 bereikbaar van 09.00 en 12.30 uur. Deelnemen kan per keer, of voor de hele reeks. De materiaalkosten en een kopje koffie of thee bedragen € 2,00 per keer.