Computercursus in bibliotheek

1 min leestijd

Hillegom – Bibliotheek Hillegom organiseert vanaf half november de cursus Klik & Tik. Dit is een basiscursus voor iedereen die niet of nauwelijks met de computer werkt, maar dat wel graag wil gaan doen. In deze cursus leer je de computer of je tablet gebruiken, (veilig) omgaan met het internet, werken met e-mail en social media.

De cursus duurt vijf weken, waarin je elke week anderhalf uur aan de slag gaat. Je kunt gebruikmaken van de computers op de locatie zelf, of zelf een laptop meenemen. Tijdens deze weken kun je thuis verder oefenen. Aan het begin van de cursus kijk je samen met de cursusbegeleider bij welke module je wilt beginnen. Je werkt in je eigen tempo. De medewerkers van de Bibliotheek helpen je op weg en bieden hulp tijdens de lessen wanneer dat nodig is. Je krijgt les in kleine groepjes en aan het einde van de cursus is er een feestelijke certificaat-uitreiking.

De cursus is gratis en bestaat uit vijf bijeenkomsten en vindt plaats op donderdag 11, 18, 25 november, 2 en 9 december van 13:00 – 14:30 uur in de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1, Hillegom. Aanmelden kan aan de balie van de Bibliotheek of via mediacoaches@bibliotheekzuidkennemerland.nl.