Gezond Koken met Esma in Plein28

1 min leestijd

Hillegom – Voor iedereen die zin heeft in een portie inspiratie voor een gezonde maaltijd, doe mee met Gezond Koken. Voedingsdeskundige Esma Mejdoubi-Plessius van Gezond met Esma neemt je mee in de wondere wereld van gezonde voeding. In vier workshops leert men lekker én gezond te koken. De eerste workshop vindt plaats op donderdag 30 september van 15.00 tot 17.00 uur in Plein28 aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom.

Bij Gezond Koken wordt er samen gekookt. Je leert verschillende gerechten te bereiden, borrelhapjes, soepen en hele maaltijden. Ook gaat er gekookt worden met oogst uit eigen tuin; De Groeituin. Het koken wordt uiteraard beloond, door er samen gezellig van te genieten. Iedereen is welkom, ook als je nog geen keukenprins- of prinses bent.

Wél zin in een gezonde maaltijd, maar liever samen sporten dan de maaltijd zelf bereiden? Wees dan welkom bij Samen Gezond, deze achtweekse activiteit gaat maandag 20 september (10.00 tot 13.00 uur) van start in sportcentrum De Vosse in Hillegom.

Meer info en aanmelden

De kosten voor Gezond Koken bedragen 20 euro voor de gehele reeks. Daarnaast ontvangt men het online programma van Gezond met Esma waar verder wordt ingegaan op een gezonde leefstijl. Aanmelden kan tot 15 september a.s. Voor aanmelden of meer info neem contact op met buurtwerker Carlijn French via 0252-757 100 of c.french@welzijnskompas.nl.