Elektro World Hillegom verhuist

2 min leestijd

Hillegom Electro World Schoonderbeek gaat verhuizen. Sinds lange tijd is Electro World Schoonderbeek gevestigd aan de Hoofdstraat en het Henri Dunantplein. Er wordt al twintig jaar gesproken over het ontwikkelen van winkels en appartementen op de plek van de huidige winkel. Dat gaat nu echt gebeuren en daarom verhuist de winkel per 1 september naar Henri Dunantplein 22a. Het voormalige pand van Myriam Mode.

Dat is vlak bij de huidige locatie, met de vertrouwde gezichten en dezelfde service. “Maar er gaan wel degelijk een paar dingen veranderen”, aldus Ko Rusman. “Ik ben direct vanuit de schoolbanken in dit bedrijf komen werken en nooit meer weggegaan. Ik doe dit dus al 54 jaar. Het wordt zo zoetjes aan tijd voor mij om er mee te stoppen. Dat betekent dat op de nieuwe locatie mijn assistent Marco van Kampen de leiding in de winkel gaat overnemen. Ook al een man met 30 jaar ervaring.”

En dat is nog niet alles, de verhuizing wordt namelijk ook benut voor het verbreden van het aanbod en het verstevigen van de dienstverlening door samenwerking met Electro World Gebra in Noordwijkerhout. Ko Rusman: “Ik wil ons mooie bedrijf goed achterlaten en dan is samenwerking met een ondernemer die je al heel lang kent en die een duidelijk toekomstbeeld heeft voor zijn bedrijf een geruststellende gedachte. Ik ken Fred Duijnstee al ruim 20 jaar en hij heeft vier jaar geleden Electro World Gebra in Noordwijkerhout overgenomen en op een heel goede manier nieuw leven ingeblazen. Sinds eind 2020 zijn we intensiever gaan samenwerken. Hieruit vloeit nu een formele samenwerking voort.”

Beide ondernemers hebben veel zin in de uitdaging die de nieuwe combinatie met zich meebrengt. Met hun enthousiasme en energie zorgen ze er samen voor dat de winkel die Lucas Schoonderbeek in 1923 in Hillegom begon nog lang aan het Henri Dunantplein gevestigd blijft. Vanaf 1 september is iedereen van harte welkom in de nieuwe winkel aan het Henri Dunantplein 22a in Hillegom.