Adviesraad Hillegom zoekt nieuwe leden

1 min leestijd

Hillegom – Adviesraad Hillegom zoeken enkele nieuwe leden, met kennis van de aandachtsgebieden Jeugd, Welzijn en Verstandelijke beperking. De Adviesraad Sociaal Domein adviseert het College over maatschappelijke ondersteuning, jeugdhulp, wonen en werk/inkomen. Zaken dus die veel Hillegommers aangaan. Tevens zoeken zij iemand die de rol van voorzitter kan vervullen.  

Gewenste vaardigheden:

  • interesse in overige sociale thema’s 
  • kunnen  schakelen tussen beleid en uitvoering
  • onafhankelijk denken
  • een positieve instelling. 

De adviesraad bestaat uit enthousiaste mensen met een uiteenlopende achtergrond. Zij overleggen 1x per maand op maandagavond. Daarnaast is er wat voorbereidend werk nodig. 

De adviesraad staat voor vroegtijdig, toekomstgericht meedenken en onafhankelijk adviseren. Dat betekent dat zij geen belangenbehartiger zijn en geen verlengstuk van de individuele burger. De adviesraad richt ons op het algemeen belang van kwetsbare inwoners van Hillegom. 

Voor meer informatie kun je terecht bij onze leden Elisabeth Wils, tel. 06-42968581 of Mania Hoogendoorn, tel.  06-50873576.

Je kunt je interesse ook kenbaar maken door een korte motivatie en CV  te sturen naar email ASDHillegom@gmail.com.  Dan word je uitgenodigd voor een oriënterend gesprek.